Foto: F64
Laikraksts "Sovetskij Sport" pēc incidenta starp Maskavas "Dinamo" treneri Oļegu Znaroku un fotogrāfu Antonu Segrijenko ir pieprasījuši sodīt mutīgo treneri un likt viņam atvainoties.

"Sodiet Znaroku par rupjību!" vēsta materiāla virsraksts, kurā tiek izklāstīta situācija, un Kontinentālā hokeja līga (KHL) tiek aicināta reaģēt uz notikušo.

"Līdz šim es ar viņu nebiju saskāries," pēc incidenta teica "Sovetskij Sport" fotogrāfs. "Šai situācijā biju pieklājīgs, atvainojos. Es pret to visu patiesībā ļoti mierīgi izturos. It kā mani metro būtu nolamājuši. Labāk noklusēšu."

"Sovetskij Sport" savā rakstā jautā, vai KHL vadība zina par šādām Znaroka izdarībām, jo tā nav pirmā reize, kad viņš apvaino žurnālistus. "Interesanti, līga zina par šādām Maskavas "Dinamo" trenera "pasāžām"? Jo viņš pret žurnālistiem rupjš bija ne pirmo reizi. Taču par ši gadījumu KHL droši vien vajadzētu viņam likt atvainoties mūsu kolēģim. Un pie viena samaksāt sodu - par korporatīvās ētikas pārkāpšanu. Bet vienkāršāk sakot - par rupjību." uzskata raksta autors.

Jau ziņojam, ka incidents notika trešdien pēc regulārā čempionāta mača, kurā "Dinamo" Maskavas derbijā pretinieku laukumā ar 3:1 uzvarēja "Spartak" hokejistus.

Preses konferences laikā Znaroks vērsās pret kādu no fotogrāfiem, apvainojot viņu par to, ka viņš Znarokam uzgriezis muguru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!