Latvijas hokejisti Miks Indrašis, Rihards Bukarts un Jānis Jaks saņem mazāko algu no leģionāriem Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), liecina medija "sport-express.ru" apkopotā informācija.

Indrašis šo sezonu sāka Maskavas apgabala "Vitjazj" komandā, bet tagad pārcēlies uz Vladivastokas "Admiral" vienību, kur viņa alga šajā sezonā esot 12 miljoni rubļu (143 700 eiro). Šosezon latvietis "Vitjazj" rindās 26 spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja astoņas piespēles, bet sešās spēlēs "Admiral" sastāvā viņš guvis vienus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlējis.

Viņa komandas biedrs "Admiral" komandā Rihards Bukarts šosezon pelna 10 miljonus rubļu (119 740 eiro), un viņš šajā sezonā izcēlies ar pieciem vārtiem un trīs piespēlēm 20 spēlēs.

Savukārt "Soči" komandu pārstāvošais Jānis Jaks saņem četru miljonu rubļu (47 900 eiro) lielu algu, kas ir mazākais rādītājs starp leģionāriem. Zīmīgi, ka aizsargs no Latvijas šajā sezonā iebalsots KHL Zvaigžņu spēlē, bet šosezon izcēlies ar pieciem vārtiem un astoņām piespēlēm.

Lielāka alga par latviešiem ir Igaunijas hokejistam Robertam Robam no Čerepovecas "Severstaļ", kura līgums paredz 17 miljonu rubļu (203 600 eiro) lielu algu. Viņa kontā šajā sezonā četri vārti un divas piespēles 28 spēlēs.

Leģionāriem vislielāko algu maksā Ufas "Savalat Julajev", kas Tēmu Hartikainenam maksā 90 miljonus rubļu (1,08 miljonus eiro), bet Filipam Larsenam un Juham Metsolam – 80 miljonus rubļu (960 000 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!