Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" no sava fārmkluba ”Liepājas metalurgs” izsaukusi aizsargu Rodrigo Laviņu un uzbrucēju Ģirtu Ankipānu, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Tikmēr uz ”Liepājas metalurgs” komandu devušies uzbrucēji Gunārs Skvorcovs un Ainārs Podziņš.

Laviņš un Ankipāns uz Liepājas komandu tika nosūtīti septembra sākumā. Šajā laikā ”Liepājas metalurgs” vienības sastāvā abi piedalījušies deviņās Baltkrievijas atklātajā čempionāta spēlēs, kurās Ankipāns izdarīja 5 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficentu +3, bet Laviņš guva divus vārtus, reizi rezultatīvi piespēlēja un iekrāja lietderības koeficentu +3. Ne viens no pieredzējušajiem hokejistiem šosezon KHL čempionātā nav spēlējuši.

Tikmēr Skvorcovs šosezon ”Dinamo” sastāvā ir piedalījies sešās spēlēs, kurās ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies, bet iepriekšējās sezonās viņš spēlēja tieši ”Liepājas metalurgā”.

Savukārt Podziņš šosezon Rīgas ”Dinamo” sastāvā ir ticis pieteikts KHL regulārā čempionāta spēlēm, tomēr laukumā nav devies. Viņš piecus mačus aizvadīja Krievijas jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas ”Rīga” sastāvā, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

No ”Dinamo” spēlētājiem Liepājā spēlē arī Roberts Bukarts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!