Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" pievienojies Kanādas centra uzbrucējs Pols Ščehura, kurš pārstāvēja Prāgas "Lev" vienību.

Sākotnēji "Lev", kuras ģenerālmenedžeris ir Normunds Sējējs, mājaslapa internetā vēstīja, ka Čehijas komanda pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi līgumu ar uzbrucēju, un viņš karjeru varētu turpināt Rīgas "Dinamo" rindās.

Vēlāk "Dinamo" apstiprināja, ka Ščehura pievienojas komandai. Hokejists Rīgā ieradies jau otrdienas vakarā un, iespējams, spēlēs jau "Dinamo" bākamajā mačā 28. septembrī pret Maskavas "Spartak".

Šcehura KHL regulārajā čempionātā aizvadīja trīs spēlēs, bet ar rezultativitāti viņš neizcēlās.

Kanādas centra uzbrucējs savā karjerā pārstāvējis Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas "Lightnings" un Bufalo "Sabres". NHL viņš aizvadījis 92 spēles, izceļoties ar desmit vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Tomēr lielāko profesionālās karjeras daļu viņš pavadījis Amerikas hokeja līgas (AHL) komandās, spēlējot Aiovas "Stars", Norfolkas "Admirals" un Ročestras "Americans" vienībās. Pēdējā AHL sezonā viņš 56 spēlēs "Americans" rindās izcēlās ar 21 vārtiem un 26 rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!