Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas jaunpienācēju "Admiral" līdzjutēji tagad ir izvēlējušies spēlētāju formu dizainu, vēsta aģentūra "RIA Novosti".

Lielākā daļa balsotāju izvēlējušies tumši zilas formas ar enkura attēlu. Kopumā dizaineri bija izstrādājuši astoņus dažādus formu variantus.

Kā ziņojām, pirms tam līdzjutēji balsojumā izvēlējās arī hokeja kluba nosaukumu, kurā pārliecinoši "uzvarēja" "Admiral".

Ideja par to, ka līdzjutējiem jāizvēlas komandas nosaukums un formas, pieder Piejūras apgabala gubernatoram Vladimiram Mikluševskim, un tieši viņa interneta lapā arī notika visi šie balsojumi. Arī kluba pārstāvji ir pozitīvi novērtējuši to, ka atbalstītājiem šādā veidā ir dota iespēja tieši iesaistīties komandas veidošanā.

"Tā ir lieliska ideja, kā izveidot "tautas" hokeja komandu," uzskata HK "Admiral" ģenerālmenedžeris Aleksandrs Fiļipenko. "Tāda līmeņa profesionāla hokeja komanda Piejūras reģionā tiek veidota pirmoreiz un tas, ka vietējie iedzīvotāji aktīvi piedalās balsojumos, apspriež jaunumus blogos, norāda uz to, ka šāda komanda ir patiešām vajadzīga."

"Uzskatu, ka tas ir forši, ka līdzjutēji var izvēlēties savas komandas formu un logotipu," piekrīt HK "Admiral" galvenais treneris Hannu Jortika. "Mēs galu galā spēlējam viņiem un mēs ar īpašu lepnumu aizstāvēsim tās krāsas, ko būs izvēlējušies Piejūras reģiona iedzīvotāji."

Kā zināms, Vladivostokas hokeja komanda šosezon debitēs KHL; pirmā spēle "admirāļiem" paredzēta 5.septembrī Habarovskā pret vietējo "Amur".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!