Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" neveiksmīgi aizvadīja spēles sākumu, kas arī bija galvenais zaudējuma iemesls mačā pret Maskavas "Spartak", uzskata uzbrucējs Roberts Lipsbergs.

Rīgas "Dinamo" svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā viesos ar rezultātu 2:3 (0:2, 0:1, 2:0) piekāpās uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas "Spartak" komandai, kuru vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

"Spēles sākums neizdevās tik veiksmīgs, kā bijām iecerējuši. Neizmantojām savus momentus un nācās atspēlēties. Trešajā trešdaļā jau parādījām labu spēli, bet nedaudz pietrūka," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Lipsbergs.

Lipsbergs trešajā periodā guva komandas otros vārtus, saasinot cīņu par uzvaru.

"Vienkāršs vārtu guvums. Ir jālien uz vārtiem un šādas epizodes var gadīties. Ripa nonāca pie manis un atlika tikai iemest," viņš skaidroja.

Tagad rīdzinieki otrdien, 29. oktobrī, savās mājās uzņems "Kuņluņ Red Star", bet tad pirms valstsvienību pauzes viesos spēlēs pret "Soči" un Sanktpēterburgas SKA.

"Jā, nākamā spēle jau drīz. Sniegums, ko parādījām trešajā periodā, jārāda jau no spēles pirmās minūtes. Paskatīsimies kļūdas, ko labot un iesim laukumā. Nevar nolaist galvu," uzsvēra Lipsbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!