Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Brendons Makmilans čempionāta pārtraukuma laikā centīsies savest kārtībā savu ķermeni, lai būtu gatavs sezonas turpinājumam, viņš atklāja kluba preses dienestam.

Rīgas "Dinamo" pēdējā spēlē pirms KHL pārtraukuma ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA. Makmilans bija viens no rīdzinieku vārtu autoriem.

"Esmu priecīgs, ka spējām atrast savu spēli. Izvērtās līdzvērtīga cīņa. Papildlaikā bija iespējas spēli uzvarēt, manuprāt, vārtu guvums bija jāskaita. Eštonam gan tika pārsista lūpa, ja jau strikti skatāmies noteikumus, tad skatāmies uz visām pusēm," sašutis bija Makmilans.

"Šeit mums vienmēr ir ļoti aizraujoši mači, to ir grūti izskaidrot. Iepriekšējā spēle Sočos mums neizdevās, vēlējāmies uzlabot sniegumu. Protams, arī pretinieka meistarības līmenis ietekmē sniegumu, koncentrēšanos," viņš turpināja.

Nākamā spēle Rīgas "Dinamo" komandai būs 12. novembrī, kad savā laukumā būs jāspēkojas ar Ufas "Salavat Julajev". Makmilans jau izdomājis, ko darīs šajā pārtraukumā.

"Pirmais uzdevums – savest kārtībā ķermeni, cik vien tas būs iespējams. Mēs spēlējam pašaizliedzīgi, daudz bloķējam ripas, tā spēlējot, ir neiespējami būt bez traumām. Jāievelk elpa un kārtīgi jāsagatavojas nākamajām spēlēm. Tupinājumā mums būs ļoti svarīgas spēles pret savas konferences komandām," uzsvēra Makmilans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!