Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Brendons Makmilans pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles pret "Salavat Julajev" atzina, ka rīdziniekus iegāza "sīkas kļūdas" un ka vajag gūt vairāk vārtu.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" Ufā piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēc kārtas, piekāpjoties mājiniekiem ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1).

"Kopumā jau spēlējām labi, īpaši var izcelt trešo trešdaļu, taču par labu spēli punktus nedod, bet gan par vārtu guvumiem, un tie mums šobrīd ļoti pietrūkst," kluba mājas lapā citēts kanādiešu uzbrucējs. "Pieļaujam pārāk daudz mazās kļūdas. Ielaidām vārtus, spēlējot mazākumā, jo kļūdījāmies pozicionāli. Spēlējot KHL, ir jāgūst vairāk vārtu. Mums ir jāpieliek uzbrukuma noslēguma fāzē."

"Man bija veiksmīgs vārtu guvums – tādi arī mums nedaudz pietrūkst. Pat varbūt ne tie "veiksmīgie", bet tādi, ne ļoti skaistie. Jāgūst vārti ar spēku," viņš norāda.

Makmilans komandas rindās atgriezās pēc piecām spēlēm, jo bija devies uz dzimteni, lai apciemotu savu ģimeni, kurā sagaidīts pieaugums.

"Jā, biju pie ģimenes, bet tagad esmu atgriezies pie komandas. Jāatgūst spēļu ritms, jo fiziski jutos labi," viņš saka. "Esot Kanādā, sekoju līdzi rezultātiem. Tas, protams, ir nomācoši. Jā, divās vai trīs spēlēs mums nebija izredžu, savukārt, pārējos mačus esam zaudējuši līdzīgā cīņā. Jāsapurinās un jāiet tālāk!"

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs ceturtdien, kad izbraukumā spēkosies ar HK "Soči" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!