Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Vortāla "DELFI Sports" rīcībā esošā informācija liecina, ka kopā ar komandu uz Jekaterinburgu ir devies arī uzbrucējs Marks Hartigans, taču pagaidām nav droši zināms, vai viņš varēs piedalīties trešdienas spēlē pret Jekaterinburgas "Avtomobiļist".

Jau ziņojām, ka iepriekšējo spēli pret "Spartak" Marks Hartigans nepabeidza potītes traumas dēļ, taču pirmā informācija savainojumu bija, ka tas neesot nopietns, un uzbrucējs kopā ar komandu tomēr ir devies uz Urāliem, kur Rīgas "Dinamo" aizvadīs trīs izbraukuma spēles.

Komandas treneru bažas par Hartigana spēju piedalīties gaidāmajās spēlēs varētu pamatot arī fakts, ka izbraukumā līdzi "Dinamo" ir devušies arī trīs HK "Rīga" jauniešu komandas uzbrucēji Raimonds Vilkoits, Ainārs Podziņš un Vitālijs Karamnovs.

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēle Jekaterinburgā būs pirmā šajā "Dinamo" izbraukumā, kas turpināsies ar sacensībām piektdien Ņižņekamskā pret Māra Jasa pārstāvēto "Ņeftehimik" un svētdien Kazaņā pret pašreizējiem Gagarina kausa īpašniekiem "Ak Bars".

Nākamo spēli savā laukumā Rīgas "Dinamo" aizvadīs 22.decembrī pret Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!