Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Uzvaru jaunizveidotā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausa ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē sestdien izcīnīja Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Jugra" komanda.

Aizvadītajā mačā "Jugra" ar rezultātu 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) savā laukumā pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienību.

Masaļskis, kurš sērijas otrajā mačā savos vārtos ielaida sešas ripas, šoreiz palika savas komandas rezervē, bet "Jugra" vārtus sargāja Mihails Birjukovs, kurš atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem.

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem guva Antons Krisanovs, Igors Magogins un Mihails Žukovs.

Šajā sērijā rezultāts ir 2-1 "Avtomobilist" labā. Sērija risināsies līdz vienas komandas trim uzvarām, bet tajā nebūs vairāk par četriem mačiem - ja pēc četriem mačiem rezultāts būs neizšķirts 2-2, sērijas uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles metienu sērijā.

Sērijas ceturtais mačs svētdien atkal notiks Hantimansijskā.

Turnīra pusfinālā šī pāra uzvarētāji tiksies ar Habarovskas "Amur" vai Novokuzņeckas "Metallurg". Šajā sērijā pēc trim mačiem vadībā ar 2-1 ir "Amur" hokejisti.

Rietumu konferences sadaļā ceturtdaļfināla sērijās pašlaik aizvadīti pa diviem mačiem. Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" cīnās neizšķirti 1-1 ar latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas klubu Doņeckas "Donbass", bet Baltkrievijas komanda Minskas "Dinamo" ar 2-0 uzvar Maskavas "Spartak" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!