Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Neveiksmīgu sniegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdiena parādīja Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, bet viņa pārstāvātā Hantimansijskas "Jugra" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Jugra" ar rezultātu 3:6 (0:3, 2:2, 1:1) piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienībai.

Masaļskis šo maču sāka "Jugra" komandas vārtos, bet pēc pirmajā trešdaļā ielaistajām trīs ripām otrajā periodā vārtos stājās Mihails Birjukovs. Latviešu vārtsargs sev atvēlētajās 20 minūtēs atvairīja 14 no 17 metieniem.

"Jugra" komandas labā vārtus guva Sergejs Demagins, Aleksejs Pepeļajevs un Aleksejs Simakovs. Tikmēr uzvarētājiem precīzi bija Maksims Berezins, Oļegs Kvaša, Jegors Milovzorovs, Maksims Pestuško, Oskars Osala un Aleksandrs Koroļuks.

Savukārt Kazaņas "Ak Bars", kas spēlē bez savainotā Laura Dārziņa, izbraukumā ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Čeļabinskas "Traktor".

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Ak Bars" ar 62 punktiem 37 aizvadītajos mačos saglabāja ceturto vietu, bet "Jugra" ar 37 spēlēs izcīnītiem 59 punktiem ir astotā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!