Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Edgars Masaļskis pēc zaudējuma Novosibirskas "Sibirj" atzina, ka vēl nejutās pārliecināts laukumā, intervijā komandas preses dienestam atzina hokejists.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" savā otrajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas piektdien Tukumā ar rezultātu 1:2 zaudēja Novosibirskas "Sibirj".

"Bija diezgan līdzīga spēle. Brīžiem viņi spēlēja labāk, brīžiem mēs. Varēja labi redzēt, ka abas komandas spēlē vasarīgu hokeju, abām komandām pirmās spēles un ne viss sanāk tā, kā vēlētos. Abas komandas bija vienādos apstākļos. Gan viņi, gan mēs gatavojamies sezonai," skaidroja Masaļskis. "Pašam arī bija grūti, šosezon pirmā spēle. Arī jauna forma, tāda "kokainība" un nedaudz vēl trūkst pārliecības. Ar katru periodu jutos labāk un labāk."

Pēc mača komandas izpildīja arī pēcspēles metienus, un Masaļski "Sibirj" hokejistiem pārspēt neizdevās: "Bullīši ir tāda interesanta lieta. Reizēm vari noķert desmit no desmit, bet ir dienas, kad tos desmit ielaiž pēc kārtas. Bullīši nav izskaidrojami, citreiz sanāk, citreiz nē, šodien bija veiksmīga diena."

Masaļskis tika atzīts par labāko spēlētāju rīdzinieku rindās. Labākā spēlētāja balvu pasniedza Oļegs Znaroks. "Es Znarokam pēc mača teicu, ka viņš ļoti labi izskatās. Labi iesauļojies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!