Foto: Reuters/Scanpix

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Edgars Masaļskis, izvērtējot komandas izredzes gaidāmajā KHL sezonā atzīst, ka sev labvēlīgu rezultātu rīdzinieki varēs panākt, ja spēlēs kā Latvijas izlase Soču Olimpiādē - pašaizliedzīgi un "līdz galam".

"KHL ir komandas, kas ir spēcīgākas par mums, tāpēc rezultātu mēs varam panākt, tikai spēlējot kā Latvijas izlase Olimpiādē - visi kopā un katrā mačā spēlējot ar pilnu atdevi - tad varēsim kaut ko sasniegt," intervijā aģentūrai "R-Sport" izteicies Masaļskis.

Tāpat Masaļskis sagaida, ka gaidāmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā interese par komandas mājas spēlēm būs pat lielāka nekā iepriekšējos gados.

"Mājās no citām komandām ir atgriezušies vairāki spēlētāji, tāpēc es sagaidu, ka interese par komandu Rīgā būs vēl lielāka," saka vārtsargs. "Man grūti teikt, vai "Dinamo" ir kļuvuši spēcīgāki vai vājāki, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu. Pagaidām komandas sastāvs vēl nav pilnībā nokomplektēts, parādīsies vēl hokejisti, un mūsu komanda varbūt izskatīsies vēl citādāk. Lai gan mēs arī tagad neslikti spēlējam - mačus, kuri mums jau bija, aizvadījām diezgan labi."

Kā zināms, Baškortostānas Republikas kausa izcīņā augustā Rīgas "Dinamo" ieņēma trešo vietu, turnīrā uzvarot pašreizējos KHL čempionus Magņtogorskas "Metallurg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!