Foto: F64
Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis arī nākamajā sezonā labprāt spēlētu Rīgas "Dinamo" rindās, lai gan ar klubu pagaidām oficiālas vienošanās nav, vēsta "mango.lv".

Kā zināms, Masaļskis "Dinamo" rindās spēlēja pirmajā sezonā pēc kluba atjaunošanas, taču jau rudenī incidentā Vecrīgā guva smagu kājas traumu. Pēc šī atgadījuma klubs ar Masaļski līgumu lauza, bet pagājušajā sezonā Masaļskis atgriezās "Dinamo" rindās un kļuva par komandas pamatvārtsargu.

"Nedaudz jāatpūšas un jāsāk domāt, kur spēlēt hokeju. Gribas jau palikt mājās, vislabāk jau būtu spēlēt Rīgas "Dinamo"," pēc atgriešanās no pasaules čempionāta Vācijā teica Masaļskis.

Šobrīd līgumi ar "Dinamo' uz nākamo sezonu ir Sandim Ozoliņam, Arvīdam Reķim, Jānim Andersonam, Naurim Enkuzenam, Oskaram Cibuļskim, Jēkabam Rēdliham, Jānim Spruktam, Robertam Bukartam, Andrim Džeriņam, Ronaldam Cinkam un Raimondam Vilkoitam. Tāpat vienošanās par jaunu līgumu parakstīšanu ir panāktas ar Kristapu Sotnieku, Gunti Galviņu, Lauri Dārziņu, Krišjāni Rēdlihu, Gintu Meiju un Ģirtu Ankipānu. "Dinamo" ir izteikusi arī vēlmi komandā redzēt Herbertu Vasiļjevu un Sergeju Pečuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!