Foto: F64

Bijušais Latvijas izlases vārtsargs Sergejs Naumovs arī nākamo sezonu aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA treneru kolektīvā, ceturtdien savā tīmekļa vietnē oficiāli pazinoja klubs.

Jau vēstīts, ka Naumovs ar CSKA panācis mutisku vienošanos par sadarbības turpināšanu arī turpmāk.

Ceturtdien klubs oficiāli paziņoja, ka panācis vienošanos ar visu pašreizējo treneru kolektīvu, kas izveidots 2018./2019.gada KHL čempionāta sezonā, 2019.gada pavasarī CSKA pirmoreiz kļūstot par Gagarina kausa ieguvēju.

Līgumi parakstīti uz trim gadiem.

Bez Naumova līgumu par sadarbības turpināšanu parakstīja arī galvenais treneris Igors Ņikitins, vecākais treneris Dmitrijs Juškevičs, treneri - Ravils Jakubovs un Jevgeņijs Koreškovs, kā arī fiziskās sagatavotības treneris Dmitrijs Pirožkovs.

Pagājušajā sezonā armijas komanda piekto reizi uzvarēja regulārajā sezonā, izcīnot savulaik strādājušā pasaules tituliem bagātākā trenera Viktora Tihonova vārdā nosaukto Kontinenta kausu, un kļuva par vienīgo komandu, kam tas KHL ir izdevies. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pirms sezonas pārtraukšanas armijas komanda pārspēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", uzvarot visos četros mačos.

CSKA klubā 51 gadu vecais Naumovs pavadījis pēdējās divas sezonas. KHL trenera gaitas viņš sāka 2009./2010.gada sezonā Rīgas "Dinamo" komandā, bet pēc tam strādāja arī Doņeckas "Donbass", Mitišču "Atlant" un Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībās.

Tāpat viņš strādājis Latvijas valstsvienībā un U-20 izlasē.

Hokejista karjeras laikā Naumovs spēlēja Latvijā, Krievijā, Ziemeļamerikā, Zviedrijā, Itālijā un Baltkrievijā. Viņš bija Latvijas izlases sastāvā 11 pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!