Foto: F64
Divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji Maskavas "Dinamo" arī nākamsezon savas mājas spēles aizvadīs Lužņiku ledus arēnā, apstiprinājusi kluba vadība.

""Megasport" arēnā mūsu komanda nespēlēs, jo šis stadions ir slēgts uz rekonstrukciju, gatavojoties pasaules futbola čempionātam," izteicies Maskavas "Dinamo" ģenerāldirektors Andrejs Safronovs. "Mēs varam stāstīt, ko gribam, bet izņemot Lužņikus mums nav, kur spēlēt."

Tāpat Safronovs apstiprināja, ka pašreizējais Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks būs Maskavas "Dinamo" galvenais konsultants. Kā zināms, pēc Znaroka pievienošanās izlasei, par maskaviešu galveno treneri apstiprināts Harijs Vītoliņš, kurš līdz tam bija trenera asistents.

"Oļegs Znaroks paliek Maskavas "Dinamo" konsultanta amatā," saka Safronovs. "Mēs ar viņu parunāsim un nonāksim pie kopsaucēja. Viss "Dinamo" treneru štābs šobrīd strādā Krievijas izlasē - gan ārsts, gan masieri un slidu asinātāji. Taču neko sliktu es tajā nesaskatu. Pārtraukuma laikā, kas saistīts ar izlases spēlē, mūsu dinamieši, protams, trenējas, lai līdzjutēji neuztraucas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!