Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Draudzības spēli Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) novembra pārtraukuma laikā aizvadījuši Maskavas „Dinamo” un Čehovas „Vitjazj”, kuriem izdevās turpināt uzvaru sēriju, ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pārspējot Latvijas izlases treneru Oļega Znaoroka un Harija Vītoliņa vadīto galvaspilsētas klubu, vēsta komandas mājas lapa.

Kā parasti spēles ar Maskavas „Dinamo”, arī šī neizcēlās ar lielu rezultātu, taču veiksmīgāki izrādījās čehovieši. Tiesa, Maskavas „Dinamo” nespēlēja spēcīgākajā sastāvā, jo pieci kluba hokejisti novembra pārtraukumā izsaukti uz savu valstu nacionālajām izlasēm, bet trīs spēlētāji dziedē savainojumus.

Pirmie vārti tika gūti spēles 13. minūtē, kad Andrejs Koļesņikovs pārspēja Alekseju Volkovu Maskavas „Dinamo” vārtos. Otrajā periodā neviena no komandām vārtus neguva, bet trešās trešdaļas vidū Aleksejs Kudašovs rezultātu izlīdzināja. Uzvaras vārtus „Vitjazj” labā nepilnas piecas minūtes pirms spēles beigām guva Jevgeņijs Jerjomenko.

Pēc trenera maiņas Čehovijas "Vitjazj" Andreja Nazarova vadībā aizvadījuši veiksmīgu spēļu sēriju KHL čempionātā, kas sākās ar uzvaru 2:0 Rīgā un turpinājās ar uzvaru 3:2 pār "Salavat Julajev", 5:0 pār "Traktor" un 3:2 pār Magņitogorskas "Metallurg". Taču, neskatoties uz pēdējiem panākumiem, Rietumu konferences kopvērtējumā "Vitjazj" ir pēdējā vietā, līderiem - Maskavas "Dinamo" - zaudējot 29 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!