Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta kluba Maskavas "Dinamo" galvenā trenera amatā varētu atgriezties pašreizējais Krievijas izlases vadītājs Oļegs Znaroks, nomainot Hariju Vītoliņu, intervijā "championat.com" atzina komandas ģenerāldirektors Andrejs Safronovs.

Kā zināms, Maskavas "Dinamo" KHL Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā piekāpās Sanktpērburgas SKA. Kluba vadība atzina, ka nav apmierināta ar šādu iznākumu.

"Varbūt mēs pieņemsim lēmumu, ka Znaroks līdz olimpiskajām spēlēm turpinās strādāt kā konsultants, bet varbūt Znaroks atgriezīsies galvenā trenera amatā, un Vītoliņš strādās par konsultantu. Es nezinu," sacīja Savfronovs, uzsverot, ka šie jautājumi tiks izskatīti.

"Znaroks ir harizmātiskāks, enerģiskāks un dominējošāks treneris. Harijs – mierīgs, apdomīgs un savaldīgs. Es uzskatu, ka šī gada treneru štābam pietrūka harizmas. Komandai svarīgos brīžos nebija tādu emociju," turpināja Safronovs.

"Mēs ar kluba vadību pieņemsim tādu lēmumu, kas derēs gan "Dinamo", gan Krievijas izlasei. Domāju, ka kaut kādas izmaiņas mūs sagaida," sacīja Maskavas "Dinamo" ģenerāldirektors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!