Foto: F64

Maskavas "Dinamo" komanda, ko pārstāv Latvijas uzbrucēji Kaspars Daugaviņš, Mārtiņš Karsums un treneris Harijs Vītoliņš, trešdien piedzīvoja ceturto zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdaļfinālā, ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:1, 0:1) piekāpjoties Sanktpēterburgas SKA, un izstājās no Gagarina kausa izcīņas.

SKA triumfēja sērijā ar rezultātu 4-1.

Rezultāti jau spēles 38.sekundē atklāja SKA uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, un tie arī palika vienīgie pirmajā periodā gūtie vārti. Otrajā trešdaļā neviena no komandām vārtus neguva, bet trešā perioda sākumā Maksims Karpovs, realizējot skaitlisko vairākumu, rezultātu izlīdzināja. Jau pēc 20 sekundēm SKA atkal izvirzījās vadībā, bet dinamiešu neatlaidīgie uzbrukumi perioda vidū vainagojās ar panākumu - Sergejs Soins vēlreiz izlīdzināja rezultātu.

Pagarinājumā komandas nospēlēja gandrīz 10 minūtes, līdz Jevgeņijs Dadonovs pielika punktu šai spēlei un sērijai, gūstot uzvaras vārtus.

Latviešu hokejisti aktīvi cīnījās par sērijas pagarināšanu - Daugaviņam viens no ilgākajiem spēles laikiem laukumā - 18 minūtes un 34 sekundes - un divi metieni pa vārtiem, Karsums laukumā pavadīja 13 minūtes un 35 sekundes, vienu reizi meta pa vārtiem un nopelnīja četras soda minūtes. Abiem pa vienam bloķētam metienam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!