Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dinamo" joprojām nav norēķinājies ar bijušajiem spēlētājiem, paliekot parādā ievērojamas summas, ziņo krievu mediji.

""Dinamo" joprojām man ir parādā daudz naudas," izdevums "Sport Ekspress" citē čehu uzbrucēju Lukašu Kašparu. "Man nav samaksāta alga par diviem mēnešiem, turklāt neesmu saņēmis arī bonusus. Skumji, ka klubs nav norēķinājies ar hokejistiem, bet mierīgi turpina spēlēt KHL. Kopā ar citiem spēlētājiem es mēģinu risināt šo problēmu, un cerības uz izmaksu joprojām ir. Esmu pārliecināts, ka "Dinamo" samaksās, kas mums pienākas. Cik saprotu, viss tiks risināts civiltiesiskā kārtā, un tas ir labi."

Kā ziņojām, pēc aizvadītās KHL sezonas Maskavas "Dinamo" vairākiem spēlētājiem ilgstoši neizmaksāja algas, un kluba dalība KHL čempionātā bija apdraudēta, tomēr līgas vadība lēma par tā saglabāšanu KHL. Finansiālajām un iekšējām organizatoriskām domstarpībām samilztot, Maskavas "Dinamo" spēlētājiem vasarā tika piešķirts brīvo aģentu statuss, ļaujot viņiem pāriet uz citiem klubiem, ko vairāki hokejisti izmantoja.

Kā zināms, Maskavas "Dinamo" turpina spēlēt latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš noslēdzis ar šo klubu līgumu vēl uz diviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!