Foto: F64

Sanktpēterburgas SKA komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) "play-off" turnīra ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā sagādāja iespaidīgu zaudējumu Maskavas "Dinamo", uzvarot ar 6:1 (1:1, 2:0, 3:0).

Sērijā, kas ilgst līdz vienas komandas četrām uzvarām, SKA ir vadībā ar 3-1.

Spēlē, kas notika Maskavā, mājinieki pretestību zvaigžņotajai SKA komandai spēja izrādīt tikai pirmajā periodā, kas noslēdzās ar neizšķirtu 1:1. Vadībā pirmie izvirzījās viesi ar Patrika Torensena gūtajiem vārtiem, bet pirmās trešdaļas vidū Jegors Dugins rezultātu izlīdzināja. Tomēr tie palika vienīgie "Dinamo" gūtie vārti šai mačā.

Lai gan mājinieki cīnījās aktīvi, otrajā trešdaļā rezultāts jau kļuva 3:1 SKA labā, un trešajā periodā viesi vēl trīsreiz pārspēja Aleksandru Lazušinu "Dinamo" vārtos.

Latvijas hokejisti Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš šai mačā katrs izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem; Karsums laukumā pavadīja 15 minūtes, Daugaviņš - 14. Kasparam arī viens noraidījums un viens bloķēts metiens, bet Mārtiņam - pieci spēka paņēmieni un viens bloķēts metiens. Abiem pa vienam neuzvarētam iemetienam.

Kā zināms, šo ceturtdaļfināla sēriju ar uzvaru iesāka SKA, tad sekoja Maskavas "Dinamo" uzvara un tad - divas SKA uzvaras pēc kārtas.

Sērijas piektā spēle, kas var kļūt par izšķirošo, notiks trešdien Sanktpēterburgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!