Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālā piektdien iekļuva Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo" komanda un Sanktpēterburgas SKA.

Rietumu konferences pusfināla sērijas sestajā mačā Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 3:2 (1:2, 2:0, 0:0) savā laukumā pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienību, kas Gagarina kausa iepriekšējā kārtā pieveica Latvijas klubu Rīgas "Dinamo".

Pēc pirmās trešdaļas minimālā vadībā ar 2:1 atradās "Torpedo" hokejisti, taču otrajā trešdaļā laukuma saimnieki guva divus bezatbildes vārtus, ar ko bija pietiekami, lai izcīnītu uzvaru.

Šajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Mareks Kvapils, Dmitrijs Pestunovs un Mihails Aņisins.

Savukārt "Torpedo" komandā ar precīziem metieniem izcēlās Roberts Nilsons un Martins Tērnberjs.

Sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas "Dinamo" uzvarēja ar rezultātu 4-2.

Tikmēr SKA hokejisti Rietumu konferences pusfināla sērijas sestajā cīņā ar 4:0 (0:0, 2:0, 2:0) izbraukumā pārspēja pagājušās sezonas līgas vicečempionus Mitišču "Atlant", sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-2.

Šajā mačā SKA rindās precīzi meta Dmitrijs Vorobjovs, Maksims Ribins, Maksims Afinogenovs un Ivans Ņeprjajevs, bet Sanktpēterburgas kluba vārtsargs Jakubs Štepaneks cīņas gaitā atvairīja visus 20 pretinieku metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!