Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām Bratislavas "Slovan" un Vladivostokas "Admiral" ir nopietnas problēmas ar algu izmaksu hokejistiem, ziņo laikraksts "Sport Express".

Tāpat krievu medija pieejamā informācija liecina, ka piecās citās KHL komandās Habarovskas "Amur", Novosibirskas "Sibirj", Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Maskavas apgabala "Vitjaz" un Helsinku "Jokerit" ir līdzīgas problēmas, tomēr "Slovan" un "Admiral" algu neizmaksāšana ir daudz lielākā apmērā.

Atsevišķi hokejisti "Amur", "Sibirj", "Torpedo", "Vitjaz" un "Jokerit" komandās neesot saņēmuši algas par martu.

Aizvadītajā sezonā "Torpedo" apstājās Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfinālā, bet pēc sezonas to atstāja arī latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš turpmāk spēlēs Maskavas "Spartak". Komandu pameta arī kluba galvenais treneris Pēteris Skudra.

Savukārt "Admiral" komandas sastāvu pēc trīs sezonu spēlēšanas tajā pameta latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, kurš kopā ar vairākiem komandas biedriem vērsās sporta arbitrāžas tiesā, lai tiktu pārtraukti viņu līgumi.

Nākamajā sezonā KHL spēkosies 25 komandas, jo no turnīra tika izslēgta Toljati "Lada" un Hantimansijskas "Jugra".

Aizvadītajā sezonā par KHL čempioni trešo reizi vēsturē kļuva "Ak Bars", kas finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica Maskavas CSKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!