Foto: LETA
Kontinentālā hokeja līga (KHL) dara visu iespējamo, lai finansiālās problēmās nonākusī Maskavas "Spartak" komanda arī janvārī turpinātu spēlēt, aģentūra "R-Sport" citē KHL prezidentu Aleksandru Medvedevu.

Kā zināms, līdz šim komandu atbalstīja "Investbank" banka, tomēr tai nesen atsaukta licence. Līdz ar to visi kluba rēķini tikuši iesaldēti, bet komanda palikusi bez atbalstītāja.

"Situācija ir smaga, jo komandai bija viens īpašnieks, viens finansējuma avots," atklājis Medvedevs. "Parāds bija sakrājies pat līdz "Investbank" licences atsaukšanai."

"6.janvārī komandu gaida izbraukums uz Doņecku un līga darīs visu iespējamo, lai "Spartak" janvārī turpinātu spēlēt," izteicās KHL prezidents.

Ja sākumā KHL pārstāvji izteicās, ka "Spartak" komanda noteikti pabeigs šo sezonu, tagad jau pozīcija kļuvusi uzmanīgāka.

"Ir jāskatās nākotnes virzienā, jo mērķis nav tikai pabeigt šo sezonu, bet gan neļaut pazust šim leģendārajam klubam," iepriekš teica Medvedevs.

Iepriekš līga palīdzēja finansiālās grūtībās nokļuvušajai Habarovskas "Amur" komandai, kurai piešķirts aizdevums.

"Spartak" ar 50 punktiem 37 spēlēs pašlaik Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, no "play-off" zonas atpaliekot par pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!