Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Magņitogorskas "Metallurg" pirmdien izcīnīja pirmo uzvaru Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences finālā, sērijas trešajā spēlē ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā uzvarot "Salavat Julajev".

Pirmajā trešdaļā, kas noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, ripa pabija "Salavat Julajev" vārtos pēc spēcīga Denisa Hlistova raidījuma, taču tiesnesis šos vārtus neskaitīja, jo tie tika gūti pēc noteikumu pārkāpuma.

"Metalurg" tomēr pirmie izvirzījās vadībā, kad otrās trešdaļas ceturtajā minūtē Aleksejs Kaigorodovs pārspēja "Salavat Julajev" vārtsargu Ēriku Ersbergu, taču pēc nepilnām divām minūtēm Viktors Kozlovs rezultātu izlīdzināja.

Atlikušajās 35 spēles minūtēs neviena no komandām vārtus vairs neguva, un pirmo reizi šajā sērijā mačs turpinājās ar pagarinājumu, kurā veiksmīgāki izrādījās mājinieki, "Metallurg" hokejisti – uzvaras vārtus trešajā minūtē guva Pāvels Zdunovs.

Šai sērijā joprojām ar 2-1 ir vadībā "Salavat Julajev", kuri uzvarēja pirmajās divās spēlēs.

Kā ziņojām, KHL Austrumu konferences finālā tiekas Mitišču "Atlant" ar Jaroslavļas "Lokomotiv", un šai sērijā ar 3-0 vadībā ir "Atlant" komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!