Apvienotā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izlase aprīļa sākumā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Polijas valstsvienību, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Spēles 9. un 10.aprīlī risināsies Polijas pilsētā Kriņicā.

"Tā nebūs viegla pastaiga pa pavasarīgo Varšavu," saka MHL izpilddirektors Dmitrijs Jefimovs. "Mēs pieņemam poļu izaicinājumu un esam noskaņojušies ļoti nopietnai cīņai. Atšķirībā no mūsu Ziemeļamerikas tūres ziemā šoreiz mums pretī stāsies nevis vienaudži, bet gan pieaugušo izlase."

Jefimovs pastāstīja, ka MHL apvienotās izlases sastāvu komplektēs Sanktpēterburgas SKA-1946 galvenais treneris Mihails Kravecs, bet otrais treneris būs Ņižņekamskas "Reaktor" galvenais treneris Aleksandrs Sokolovs.

"Tāpat kā ziemā, arī šīs apvienotās izlases sastāvā tiks iekļauti ne tikai Krievijas klubu spēlētāji, bet arī Latvijas un Baltkrievijas pārstāvji," piebilda Jefimovs.

Uz pirmo treniņu MHL apvienotā komanda pulcēsies 5.aprīlī, bet uz Poliju tā izlidos 8.aprīlī.

Jau ziņots, ka MHL izlasē, kas 2010.gada beigās aizvadīja vairākus mačus ar Ziemeļamerikas komandām, tika iekļauts arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" jauniešu komandas "Rīga" uzbrucējs Raimonds Vilkoits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!