Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kuru atzina par aizvadītās nedēļas labāko Kontinentālās hokeja līgas (KHL) uzbrucēju, pēc mača ar Popradas "Lev" atzina, ka viņa pārstāvētajai komandai pēdējās spēlēs pietrūcis agresijas un uz nākamajām ir "jāsavācas".

"[Labākā uzbrucēja] nosaukums ir labi, taču tie punkti, par ko līga mani apbalvoja, palikuši pagātnē. Šodien es nospēlēju slikti," intervijā KHL mājas lapai atzinies Rēdlihs. "Pēdējās spēlēs mums vajadzēja darboties agresīvāk un ātrāk, ciešāk uzbrukt."

"Pēc spēles ar "Lev" mums katram vajadzētu tikt skaidrībā ar sevi, izdarīt secinājumus," uzskata uzbrucējs. "Taktiskajā ziņā mēs neizpildām trenera norādījumus, bet pēc tam pārdzīvojam par rezultātu. Ir jānostiprina komandas spēle - jā tā "aizies", būsim gatavi spēlēt pret jebkuru pretinieku, jo uz individuālo meistarību tagad paļauties nebūtu pareizi. Vienatnē nevar uzvarēt. Mums "jāsavācas" kā komandai."

Šosezon aizvadītajās sešās spēles Rīgas "Dinamo" izcīnījuši tikai vienu uzvaru, un ieguvuši vienu punktu par pēcspēles metienos zaudēto maču pret Minskas "Dinamo", bet pirmdien rīdzinieki ļāva KHL jaunpienācējiem "Lev" izcīnīt pirmo vēsturisko uzvaru šai līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!