Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" komanda panākusi vienošanos par līguma slēgšanu ar Latvijas izlases uzbrucēju Miķeli Rēdlihu, kurš iepriekšējās divas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas aizvadīja Jaroslavļas "Lokomotiv" sastāvā, informē Rīgas klubs.

Pārrunas ar hokejistu notika jau ilgāku laiku, taču Miķelim Rēdliham bija spēkā esošs līgums ar "Lokomotiv" uz vēl vienu sezonu, kurš tagad, pēc abpusējas vienošanās, ir pārtraukts. Jau pirmdien hokejists pievienosies Rīgas "Dinamo" komandai treniņnometnē Valmierā.

30 gadus vecais Miķelis Rēdlihs Rīgas "Dinamo" sastāvā aizvadīja pirmās četras KHL sezonas, kuru laikā 249 spēlēs guva 61 vārtus un atdeva 95 rezultatīvas piespēles, trešajā un ceturtajā sezonā kļūstot par vienu no komandas uzbrukuma līderiem.

Pēc veiksmīgās 2011./2012. gada KHL sezonas Rīgas "Dinamo" sastāvā Miķelis Rēdlihs noslēdza līgumu ar Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu.

Pirms iesaistīšanās KHL Miķelis Rēdlihs pa vienai sezonai aizvadījis Baltkrievijas čempionāta komandās Žlobinas "Metallurg"un Minskas "Junostj", vienu sezonu Zviedrijas Allsvenskan"" līgas klubā "Bjorkloven", kā arī divas sezonas HK "Rīga 2000" sastāvā Baltkrievijas un Latvijas čempionātos.

Latvijas izlases sastāvā Miķelis Rēdlihs ir piedalījies trijās olimpiskajās spēlēs, deviņos pasaules čempionātos, trijos olimpiskajos kvalifikācijas turnīros, kopumā aizvadot 160 spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!