Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo" spēlē pret Magņitogorskas "Metallurg" iegāza disciplīnas trūkums izšķirošajos momentus, uzskata uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Jau vēstīts, ka pēdējās minūtēs ielaistie vārti mazākumā iegāza Rīgas "Dinamo", kas ar 1:2 piekāpās pašreizējiem KHL čempioniem "Metllurg".

"Jāsaka, ka šodien atkal zaudējām spēli disciplīnas un noraidījumu dēļ. Spēlējām jau labi, bet, ja noraidies, pret tādu komandu kā "Metallurg".. Jāspēlē disciplinētāk," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Rēdlihs.

Rēdlihs bija vienīgo vārtu autors "Dinamo" komandas labā, un viņš pastāstīja par šo momentu: "Sanāca veiksmīgi izmantot, kad spēlējām seši pret pieci. Georgijs Pujacs ļoti labi nometa ripu vidū un nekavējoties metu pa vārtiem."

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs svētdien, kad Čeļabinskā spēkosies ar "Traktor" vienību, un Rēdlihs vēlreiz akcentēja disciplīnas ievērošanu.

"Jāstrādā ar kājām, nedrīkst pelnīt muļķīgus noraidījumus, kā dēļ mēs zaudējam spēles. Spēli laukumā jau mēs veidojam atzīstamu," uzskata Rēdlihs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!