Foto: F64

Latvijas hokeja izlases un Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc komandas uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šīssezonas "play-off" pirmajā kārtā pār Maskavas "Dinamo" atzinis, ka šī sērija bija smaga, bet interesanta.

"Visas spēles sērijā bija grūtas, taču mēs no pirmā līdz pēdējam mačam centāmies spēlēt savu spēli, un tas deva rezultātu," Rēdlihu citē aģentūra "R-Sport". "Mēs smagā sērijā pārspējām spēcīgu pretinieku, par to, protams, vajadzētu priecāties, taču saprotam, ka "play-off" tikai sākas. Vai uzvara pār esošajiem čempioniem rada īpašas emocijas? Protams, un pret "Dinamo" gribējām rādīt savu labāko spēli, pieveikt viņus ir īpaši patīkami, un no šīs uzvaras guvām īpašu gandarījumu."

"Vai "Dinamo" spēlēja "netīri"? Izslēgšanas mačos spēle vienmēr ir tāda, šurpu - turpu. Katrs izmanto savas iespējas, "play-off" tas ir normāli," atzīst Rēdlihs.

Kā zināms, Jaroslavļas "Lokomotiv" sērijā ar 4-3 pārspēja pēdējo divu sezonu Gagarina kausa ieguvējus, Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo", izšķirošajā spēlē pirmdien uzvarot ar 5:1. Miķelis Rēdlihs šai sērijā guva divus vārtus, vienus - no Jāņa Sprukta piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!