Foto: LETA

Minskas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) atteikumu draftā ievietojuši divus spēlētājus, ieskaitot pagājušās sezonas rezultatīvāko uzbrucēju Andreju Materuhinu, vēsta Minskas klubs.

36 gadus vecais Materuhins 2016./2017. gada sezonā bija rezultatīvākais Minskas "Dinamo" komandas spēlētājs (22+15), bet šosezon 24 mačos viņš izdarījis tikai piecas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir mīnus 2.

22 gadus vecais aizsargs Romāns Djukovs KHL aizvada debijas sezonu, viņš piedalījies 17 Minskas "Dinamo" spēlēs, kurās izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Abi hokejisti svētdien piedalījās KHL regulārā čempionāta spēlē pret Rīgas "Dinamo", bet pie rezultativitātes punktiem netika. Matruhins uz ledus pavadīja septiņas minūtes un 21 sekundi, bet Djukovs vien septiņas sekundes, kuru laikā tomēr paguva izdarīt vienu metienu pa vārtiem.

Kā zināms, atteikumu draftā ievietotos hokejistus 48 stundu laikā var izvēlēties jebkurš cits līgas klubs. Ja tas netiek izdarīts, hokejists pāriet uz attiecīgās komandas fārmklubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!