Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo" starpsezonā atstās Tomašs Mojzišs, Petrs Sikora un Roberts Ešs, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Vienība uzskata, ka pēc atbrīvošanās no šiem spēlētājiem viņu vietā nākamajai sezonai konkrētajās pozīcijās tiks atrasti labāki hokejisti.

Aizsargs Mojzišs regulārajā čempionātā piedalījās 42 spēlēs, kurās guva divus vārtus un izpildīja septiņas rezultatīvas piespēles, kā arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta +6. Tomēr Gagarina kausa mačos viņš nepiedalījās.

Uzbrucējs Sikora Minskas komandai pievienojās pagājušā gada novembrī, šajā mačā aizvadot 28 regulārā čempionāta spēles, kuru laikā guva astoņus vārtus un izpildīja septiņas rezultatīvas piespēles. Savukārt septiņās Gagarina kausa spēlēs viņš izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr vārtsargs Ešs 24 regulārās sezonas spēlēs vidēji mačā ielaida 3,30 ripas, bet Gagarina kausā septiņās spēlēs vidēji spēlē ielaida tikai 1,95 vārtus.

Kā ziņots, Minskas "Dinamo" regulārajā čempionātā ierindojās astotajā vietā Rietumu konferencē, bet konferences ceturtdaļfinālsērijā ar 3-4 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!