Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" amerikāņu uzbrucējs Brendons Makmilans norāda, ka komandai izslēgšanas turnīrs pa īstam sācies vēl pirms paša "play off" jeb Gagarina kausa izcīņas.

KHL regulārās sezonas kārtējā spēlē pirmdien rīdzinieki viesos ar 2:3 piekāpās Maskavas "Dinamo" komandai, kuras rindās uzvaras vārtus filigrāni guva Miks Indrašis. Savukārt Makmilans spēles 13. minūtē vairākumā guva pirmos vārtus mačā.

"Bijām vairākumā, saņēmu ļoti labu piespēli. Bija laiks sagatavoties metienam un precīzi trāpīju," Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā citēts uzbrucējs. "Pirmajos periodos kontrolējām spēli. Trešajā periodā pieļāvām kļūdas aizsardzībā, un viņi spēja savus momentus realizēt. Prata rezultātu izlīdzināt un ātri izvirzīties vadībā. Beigās jau pietrūka laiks, lai izglābtos."

Brendons komentēja arī sava bijušā komandas biedra Indraša sniegumu. "Miks ir ļoti labs spēlētājs, tāpēc arī ir jaudīgā komandā. Viņš savu meistarību pierādīja ar efektīgu vārtu guvumu. Pret viņu nav viegli spēlēt, ļoti nepiekāpīgs un viltīgs hokejists."

KHL turpinājumā Rīgas "Dinamo" ceturtdien savās mājās "Arēnā Rīga" uzņems Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak". Regulārajā sezonā Latvijas klubam jāaizvada vēl astoņas spēles, bet KHL Rietumu konferences kopvērtējumā komanda ieņem devīto vietu, no kārtotās astotās pozīcijas atpaliekot vien par punktu.

"Mums būs spēle savu līdzjutēju priekšā un ir jāizcīna uzvara. Mums "play-off" jau ir sācies. Atkāpšanās ceļa nav. Ir kārtīgi jāatpūšas un jāiet cīnīties," apņēmīgs ir Makmilans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!