Pēc tam, kad saņemts piedāvājums pārstāvēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo", vārtsargam Ivanam Naļimovam nav bijis nepieciešams ilgs laiks, lai pieņemtu lēmumu savas karjeras sakarā, sarunā ar kluba "Dinamo" preses dienestu atklāja ripu ķērājs.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" sestdien 2020.gada pēdējā izbraukuma pirmajā spēlē viesos ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Minskas "Dinamo". Rīgas komandas labā vārtus guva Gļebs Zirjanovs un Deniss Paršins.

"Dinamo" vārtus pirmo reizi sargāja arī nesen iegūtais Naļimovs, kurš kopumā tika galā ar 31 pretinieka metienu.

"Spēlējām neslikti, lai arī nonācām iedzinējos, pratām spēli izlīdzināt. Manuprāt, mums piederēja iniciatīva un spēlējām labāk par pretinieku," sarunā ar preses dienestu jaunās komandas sniegumu savā pirmajā mačā raksturoja Naļimovs. "Nedaudz kaut kur pietrūka, lai izcīnītu uzvaru. Momenti mums bija."

Vārtsargs arī norādīja, ka nav ilgi apdomājis "Dinamo" piedāvājumu, jo vēlējies atkal spēlēt hokeju.

"Bija piedāvājums spēlēt Rīgā un daudz nedomāju - piekritu. Pats jutos labi. Sevi uzturēju formā, trenējos un gaidīju iespēju. Esmu priecīgs, ka pirmajā spēlē izdevās izcīnīt punktu, bet varējām arī tikt pie uzvaras," atklāja vārtsargs.

"Dinamo" 28. un 30.decembrī izbraukumā šogad atlikušas divas spēles pret attiecīgi Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Maskavas "Spartak" vienībām. 2021.gadu rīdzinieki iesāks ar četrām mājas spēlēm pēc kārtas.

Rīgas klubs ar 17 punktiem 37 mačos ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences klubiem un ir vājākā komanda visā līgā.

Sestdien "Dinamo" oficiāli izziņoja līgumus ar uzbrucējiem Andris Džeriņu un Nikolaju Jeļisejevu, kā arī vārtsargu Jāni Vori. Šī trijotne gan pagaidām izbraukumā nav devusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!