Foto: F64

Latvijas speciālists Sergejs Naumovs kopā ar pārējiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Mitišču "Atlant" treneriem nākamajā sezonā strādās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībā, teikts kluba mājaslapā.

"Lokomotiv" komandu turpmāk vadīs līdzšinējais "Atlant" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs, ar kuru noslēgta vienošanās uz diviem gadiem. Viņa palīgi būs Oļegs Bratašs, Jevgēņijs Namestņikovs, Aleksandrs Savčenkovs un Naumovs.

Kā zināms, pēc galvenā sponsora zaudēšanas "Atlant" nākamajā KHL sezonā, visticamāk, nespēlēs, bet "Lokomotiv" šosezon trenēja kanādietis Deivs Kings

"Atlant" regulārajā sezonā ierindojās Rietumu konferences devītajā vietā, bet "Lokomotiv" palika sestā un Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 2-4 piekāpās ar Latvijas pārstāvjiem bagātajai Maskavas "Dinamo" vienībai.

Šīs sezonas sākumā "Lokomotiv" sastāvā spēlēja arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, tomēr novembra beigās viņš pēc abpusējas vienošanās lauza līgumu.

Naumovs par "Atlant" komandas vārtsargu treneri kļuva pagājušajā vasarā, bet pirms tam divas sezonas strādāja Ukrainas klubā Doņeckas "Donbass".

Savukārt oirms pārejas uz "Donbass" Naumovs trīs sezonas bija Rīgas "Dinamo" vārtsargu treneris, kurā viņš arī noslēdza savu spēlētāja karjeru.

Pašlaik 46 gadus vecais Naumovs kā vārtsargs pārstāvēja Latviju 12 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!