Foto: F64

Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, kurš strādā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Mitišču "Atlant" par vārtsargu treneri, pirms šīs sezonas nav gaidījis, ka klubam būs tik slikta finansiālā situācija.

Naumovs Mitišču komandas treneru sastāvu papildināja pirms šīs sezonas, kad kļuva skaidrs, ka KHL šosezon nespēlēs Latvijas speciālista iepriekšējais darba devējs Doņeckas "Donbass" no Ukrainas.

"Vasarā nezināju, ka "Atlant" komandai būs tik slikta finansiālā situācija, tomēr tā pašlaik ir visā Krievijā un arī pasaulē. Neko nevaru izmainīt, un jādzīvo, kā ir. Man pašam līgums ir rubļos - pagaidām ar to naudu neko nedarīšu," izteicās Naumovs, piebilstot, ka viņš gaidot, kad rublis varētu kļūt vērtīgāks.

Kā ziņots, Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", sākot KHL regulārā čempionāta noslēdzošo mājas spēļu sēriju, trešdien ar rezultātu 3:1 pieveica "Atlant" vienību, kuru pārstāv arī uzbrucējs Roberts Jekimovs, kurš gan savainojuma dēļ šai cīņai pieteikts nebija.

"Jekimovs traumu guva šonedēļ, bet pagaidām vēl nav zināms, vai šosezon viņš vēl spēlēs. Mums vajadzēja spēlētājus, un Jekimovs sevi iepriekš bija pierādījis labā līmenī Somijā. Cerējām, ka viņš palīdzēs, taču guva savainojumu," izcēla Naumovs.

Kaut "Atlant" komanda par Jekimova piesaistīšanu pavēstīja vēl Ziemassvētkos, tomēr uzbrucējs šajā laikā laukumā devies vien divos mačos, kopā nospēlējot tikai nepilnas desmit minūtes.

Ar 50 mačos izcīnītiem 63 punktiem "Atlant" vienība Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 12.vietu, taču vēl joprojām cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!