Foto: Itar-Tass/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Čehovas “Vitjazj” galvenais treneris Andrejs Nazarovs atklāja, ka diskvalificētais kauslis Džeremijs Jablonskis varētu kļūt par vienības fiziskās sagatavotības treneri, speciālists citēts izdevumā “Sport-Express”.

Atgādinām, ka Jablonskis, kurš līgā pazīstams ar neskaitāmajiem kautiņiem, tiks diskvalificēts līdz sezonas beigām par rupjību mačā, kurā “Vitjazj” ar 1:5 piekāpās Čeļabinksas “Traktor”.

Nazarovs tomēr pārāk neaizstāvēja savas komandas kausli, sakot, ka šajā gadījumā nekādu diskusiju nevar būt.

”Krievijā hokeju spēlē saskaņā ar noteikumiem. Tas ir ierakstīts mūsu darba kodeksā,” teica treneris. “Ja piešķirta diskvalifikācija uz visu sezonu, tad nekādu diskusiju par to nevar būt.”

“Varu atklāt nelielu noslēpumu,” viņš turpināja. ““Vitjazj” treneru štābam ir vajadzīgs jauns fiziskās sagatavotības treneris. Esmu jau komandas vadībai iesniedzis šo jautājumu izskatīt. Lēmums tiks pieņemts visaugstākajā līmenī, sazinoties arī ar KHL vadību.”

Tāpat Nazarovs ideju par hokejistu ar kaušļa reputācijas limita ieviešanu KHL nosauca par interesantu.

“Ideja ir ļoti interesanta, taču to nebūs viegli īstenot. Vienmēr būs subjektīvi aspekti, lai klasificētu, kurš ir kauslis un kurš ir parasts hokejists,” uzskata Nazarovs.

Atgādinām, ka pēdējais incidents notika sestdienas spēlē, kurā "Vitjazj" ar 1:5 zaudēja "Traktor", četrus vārtus ielaižot pēdējā trešdaļā. "Vitjazj" nespēja samierināties ar zaudējumu un pēdējā minūtē sarīkoja kautiņu, bet daži "Vitjazj" hokejisti burtiski "medīja" pretiniekus pa visu laukumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!