Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas „Dinamo” vēl nedēļu nevarēs palīdzēt uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, bet par Jāņa Sprukta spēlēšanu ceturtdienas mačā ar Maskavas „Spartak” vienību lems tikai pirms pašas cīņas, vēsta "Dinamo" oficiālā mājaslapa internetā.

Sprukts kājas augšstilba muskuļa savainojumu guva 20. decembra spēlē ar Popradas „Lev”, taču šobrīd viņš jau trenējas kopā ar saviem komandas biedriem. Par viņa spēlēšanu vai nespēlēšanu mačā pret „Spartak” treneri lems spēles dienā.

Tikmēr Ņiživijs traumu guva 22. decembra spēlē Minskā pret vietējo „Dinamo”. Viņam ir ļoti līdzīgs savainojums kā Spruktam, taču uzbrucējs vēl šobrīd nevar trenēties ar pilnu slodzi, un pilnīgai traumas sadziedēšanai būs nepieciešama vismaz viena nedēļa.

Daudz ilgāks atveseļošanās laiks vēl ir nepieciešams uzbrucējam Andrim Džeriņam un aizsargam Rodrigo Laviņam, kuriem abiem ir rokas savainojumi. Džeriņš salauza roku 3. oktobra spēlē pret Sanktpēterburgas SKA, un tikai pavisam nesen viņš atkal varēja paņemt nūju rokā, tādēļ šobrīd ir ļoti grūti pateikt, kad viņš varētu atgriezties ierindā, jo rehabilitācijas process ir ļoti sarežģīts un ilgstošs.

Savukārt Rodrigo Laviņš ļoti smagu rokas savainojumu guva 11. decembra spēlē pret Čehovas „Vitjazj”. Hokejistam tika veikta operācija, un viņš joprojām nevar trenēties, bet ierindā Laviņš varētu atgriezties ne ātrāk kā pēc diviem mēnešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!