Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, kurš nodrošināja savai komandai uzvaru pār Ņižņijnovgorodas "Torpedo", atzina, ka šī esot bijusi no tām spēlēm, kas ilgst līdz "pirmajiem vārtiem".

"Tā mēdz gadīties, ir spēles, kas ilgst līdz pirmajiem vārtiem," pēc spēles intervijā izdevumam "Sport Ekspress" izteicās Ņiživijs. "Ja kāds būtu iemetis "golu" pamatlaikā, mačs, iespējams, tā arī beigtos, ar rezultātu 1:0. Esam ļoti apmierināti, ka panācām mums labvēlīgu iznākumu, jo "Torpedo" visu spēli piederēja iniciatīva laukumā, bet mēs izturējām, un arī vārtsargs mums vareni palīdzēja."

Kā ziņojām, spēles pamatlaiks un pagarinājums noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet uzvaras vārtus pēcspēles metienos Rīgas komandai nodrošināja tieši bijušais "Torpedo" spēlētājs Saša Ņiživijs.

"Man palika patīkams iespaids gan no šīs spēles, gan no atmosfēras arēnā. Te vienmēr atbalsta savu komandu," atzina uzbrucējs. "Arēna ir tā pati, kurā es spēlēju, līdzjutēji arī tādi pat. Tikai Saša Zavjalovs tagad ir treneris, bet mēs ar viņu kādreiz spēlējām kopā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!