Foto: LETA

Par Kontientālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Sanda Ozoliņa asistentiem piektdien oficiāli apstiprināti bijušie viņa komandas biedri valstsvienības rindās un bijušie vienības spēlētāji Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs.

Kā informē Rīgas "Dinamo", vārtsargu treneris, tāpat kā iepriekšējā sezonā, būs Juris Klodāns, bet par hokejistu fizisko sagatavotību arī šosezon atbildēs Raivis Miezāns.

Ņiživijs bijis ilggadējs Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, sešas sezonas aizvadījis Rīgas "Dinamo" sastāvā. Trenera karjerai pievērsās 2014./15. gada sezonā, kļūstot par Rīgas "Dinamo" galvenā trenera asistentu un šajā amatā aizvadīja divas sezonas. Aizvadīto sezonu Ņiživijs iesāka kā HK "Rīga" galvenais treneris, bet sezonas gaitā viņu nomainīja Ronalds Ozoliņš, bet Ņiživijs kļuva par viņa asistentu.

Laviņš bijis ilggadējs Latvijas izlases aizsargs, arī sešas sezonas aizvadījis rīdzinieku komandā, bijis arī komandas kapteinis. Trenera karjerai Laviņš pievērsās 2015. gada sezonā, trenējot SK "Rīga" jauniešus, kā arī vadot HK "Kurbads" komandu.

Ziņots, ka Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amats nākamajā sezonā uzticēts Ozoliņam. Pagājušajā sezonā Ozoliņš bija viens no galvenā trenera pienākumu izpildītāja Normunda Sējēja asistentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!