Foto: Sputnik/Scanpix

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc komandas iekļūšanas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu nākamajā kārtā uzslavējis savu spēlētāju gribasspēku un atzinis, ka šo brīdi "Torpedo" gaidījuši divus gadus.

Kā ziņojām, Skudras un Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā "Torpedo" komandā KHL "play-off" pirmajā kārtā četru uzvaru sērijā ar 4-2 pārspēja Helsinku "Jokerit" un iekļuva Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfinālā. Sērijas pēdējā spēlē Kaspars Daugaviņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

"Divus gadus cīnījāmies, lai to panāktu, un viss izdevās," kluba mājas lapā citēts Skudra. "Mēs esam uz pareizā ceļa, esam par to pārliecināti. Sērija bija ļoti smaga, ļoti nepatīkama. Bija kaudze momentu, kuros vajadzēja izturēt "triecienu". Puiši vispirmām kārtām parādīja raksturu. vajadzēja izturēt, vajadzēja spēlēt mazākumā, bloķēt metienus. Tas viss ir raksturs un mums tas bija spēcīgāks. "Jokerit" ir viena no labākajām komandām, bet, lai tiktu kaut kur tālāk, ir jāuzvar labākie. Apsveicu visus ar uzvaru, visiem liels paldies."

Nākamajā izslēgšanas spēļu kārtā "Torpedo" būs jācīnās ar Maskavas CSKA vienību, kas savā sērijā ar 4-0 pieveica Bratislavas "Slovan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!