Foto: F64

Rīgas "Dinamo" daudzie noraidījumi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešdienas mačā pret Sanktpēterburgas SKA nepalīdzēja gūt panākumu, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Sandis Ozoliņš.

Ziņots, ka neveiksmīgu mājas sēriju aizvadošais Latvijas klubs "Dinamo" trešdien nopelnīja 20 soda minūtes un savā laukumā ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai pagājušās sezonas līgas čempionvienībai SKA.

"Centāmies nedot pretiniekiem daudz laika radīt momentus, presējām pa visu laukumu. Ļoti meistarīga komanda - čempione, kura arī šo sezonu iesākusi veiksmīgi. Daļēji tas izdevās. Noraidījumu skaits noteikti nepalīdzēja šajā spēlē gūt panākumu," pēcspēles preses konferencē teica Ozoliņš.

Divas minūtes pirms pamatlaika beigām Ozoliņš "Dinamo" veica vārtsargu maiņu, latvieša Jāņa Kalniņa vietā stājoties kanādietim Džastinam Pītersam. Tiesa, minūti vēlāk Kalniņš atgriezās vārtos.

"Bijām izlietojuši mūsu pusminūtes pārtraukumu, līdz ar to, lai iedotu atelpu spēlētājiem, bija jāmaina vārtsargs. Tā nav mana ideja, tā jau piekopta senāk momentos, kad nepieciešama atpūta laukuma spēlētājiem, kuri nevar mainīties," skaidroja Ozoliņš.

Tikmēr Znaroks atzīmēja, ka pirmajā periodā SKA spēlētāji neesot bijuši gatavi "Dinamo" hokejistu piedāvātajam spēles tempam.

Rīdzinieki aizvadīja ceturto no piecām sezonas pirmās mājas sērijas spēlēm un pagaidām joprojām savā laukumā ir bez punktiem.

Pēc mača ar SKA rīdzinieki piektdien tiksies ar Astanas "Baris", bet pēc tam nākamajā otrdienā sāks piecu izbraukuma spēļu sēriju, kurā ceļos pēc maršruta Ufa, Soči, Helsinki, Kazaņa un Ņižņekamska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!