Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Sanktpēterburgas SKA pārstāvji Sergejs Bobrovskis un Dmitrijs Kaļinins, kā arī Jevgeņijs Malkins no Magņitogorskas "Metallurg", vēsta līga.

Par nedēļas labāko vārtsargu atzītais Bobrovskis aizvadītās nedēļas divās spēlēs palīdzēja savai komandai izcīnīt divas uzvaras, neielaiž ne vienus vārtus.

Tikmēr aizsargs Kaļiņins divās spēlēs guva vienus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, iekrājot pozitīvu lietderības koeficentu +2.

Savukārt aizvadītās spēļu nedēļas labākais uzbrucējs Malkins divās spēles guva četrus vārtus un izdarīja divas piespēles, nopelnot arī pozitīvu lietderības koeficentu +4.

Šī Malkinam un Bobrovskim ir pēdējā nedēļa KHL čempionātā, jo svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība un Spēlētāju asociācija (NHLPA) panāca vienošanos par jaunu kolektīvo darba līgumu, tādējādi izbeidzot ieilgušo lokautu. Abām pusēm gan vēl vajag ratificēt jauno vienošanos, taču speciālisti norāda, ka tā varētu būt tikai formalitāte. Malkins atgriezīsies Pitsburgas "Penguins", bet Bobrovskis Kolumbusas "Blue Jackets" komandās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!