Foto: RIA Novosti/Scanpix

Finansiālās problēmās nonākušo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Novokuzņeckas "Metallurg" varētu pamest uzreiz pieci no vadošajiem spēlētājiem, ziņo Novokuzņeckas sporta portāls.

Pēc neoficiālas informācijas, aizsargs Brents Sopels varētu pāriet uz Mitišču "Atlant" komandu, bet uzbrucējs Rendijs Robiteils - pievienoties Doņeckas "Donbass".

Tāpat komandu varētu pamest arī aizsargs Dmitrijs Megalinskis un uzbrucējs Dmitrijs Kagarļickis, par kura pakalpojumiem arī interesējoties vairāki KHL klubi.

Nav izslēgta arī aizsarga Zahara Arzamasceva aiziešana, kurš karjeru varētu turpināt Ufas "Salavat Julajev" vienībā.

Robiteils un Kagarļickis ir šā brīža "Metallurg" rezultatīvākie spēlētāji - abi hokejisti 34 spēlēs guvuši pa deviņiem vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm.

Jau vasarā tika ziņots, ka Novokuzņeckas klubu skārušas nopietnas finansiālas problēmas, un skaļi tika pausts viedoklis, ka šo sezonu vienība varētu aizvadīt Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) turnīrā. Vēlāk gan tika apstiprināts, ka "Metallurg" spēlēs KHL.
Tomēr sezonas gaitā "Metallurg" komanda no finansiālajām problēmām nav spējusi atbrīvoties un tā pat lūgusi ziedojumus no līdzjutējiem.

Vēl salīdzinoši nesen Novokuzņeckas "Metallurg" komanda atradās izslēgšanas spēļu zonā, tomēr pēdējās deviņās spēlēs tā izcīnījusi vien vienu uzvaru un pašlaik ar 43 punktiem 34 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē. No Gagarina kausa zonas Novokuzņeckas klubs jau atpaliek par deviņiem punktiem.

"Metallurg" komanda pagājušās sezonas regulāro čempionātu noslēdza Austrumu konferences devītajā vietā, neiekļūstot Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!