Maskavas "Dinamo" galveno treneri Oļegu Znaroku Čeļabinskā gaida ne tikai pretinieki, vietēja "Traktor" komanda, bet arī ģimene - tur dzīvo un strādā viņa brālis Igors un tēvs ar māti, vēsta krievu prese.

Kā zināms, Maskavas "Dinamo", uzvarējuši divās pirmajās šīssezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālsērijas spēlēs savā laukumā, nākamās divas aizvadīs izbraukumā Čeļabinskā.

"Sazvanījos ar Oļegu vēl pirms finālsērijas, apsveicu ar uzvaru pār SKA, novēlēju veiksmi izbraukuma mačos pret "Traktor" un uzaicināju ciemos," Igoru Znaroku citē "Sovetskij Sport". "Domāju, komanda uz pāris stundām viņu palaidīs tikties ar tuviniekiem, te ir arī mūsu tēvs un mamma, kura izceps viņa iemīļotos pīrādziņus ar ievārījumu, Oļegs tos dievina."

Igors Znaroks neslēpj, ka Gagarina kausa finālsērijā tur īkšķus par brāļa trenēto komandu. "Oļegs ir spītīgs pēc rakstura, īsts urālietis, viņš ir gatavs cīnīties," saka brālis. "Taču neatkarīgi no tā, kurš uzvarēs, kausu iegūs Čeļabinskas hokeja skolas audzēknis, tagad Gagarina kausa fināla dalībnieku treneris - vai tas būs Oļegs Znaroks vai Valērijs Belousovs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!