Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien trīs izbraukuma spēļu sērijas ievadā ar rezultātu 4:3 pagarinājumā pārspēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kurā viens no treneriem ir Sandis Ozoliņš.

Rīgas "Dinamo" hokejisti trešo gadu pēc kārtas guva uzvaru kalendārā gada pēdējā spēlē.

Spēles septītajā minūtē Kenijs Agostino ar veiksmes palīdzību iedabūja ripu vārtos. Šajā epizodē Jūliuss Hudāčeks atvairīja ripu, bet uzsita to virsū Patrikam Ozolam, kuram neizdevās izvairīties no ripas ievirzīšanas savos vārtos, taču Gints Meija 34 sekundes vēlāk pretuzbrukumā pēc Filipa Bunča piespēles rezultātu izlīdzināja.

16. minūtē Lauris Dārziņš vairākumā ieguva ripu, kuru atvairīja vārtsargs, un deva jau vadību Rīgas "Dinamo" komandai. Otrās trešdaļas pirmajā daļā "Torpedo" divu minūšu laikā guva divus vārtus, precīzi metot Agostino un Iļjam Fedotovam. Bet vēlreiz rezultāts tika izlīdzināts, šoreiz "Dinamo" labā ar precīzu un tālu metienu izcēlās Mārtiņš Karsums, kuram ar piespēli palīdzēja Ozols.

Trešajā trešdaļā "Dinamo" izturēja pretinieku ofensīvu un panāca pagarinājumu, kurā pēc nospēlētām nepilnām divām minūtēm Ozols izrāva uzvaru savai komandai.

Pēc šīs spēles Rīgas "Dinamo" 3.janvārī būs jāspēkojas ar Nursultanas "Baris", bet 5.janvārī - ar Ufas "Salavat Julajev".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētāku notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!