Foto: F64

Ar rezultatīvu piespēli kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē piektdien izcēlās latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš, bet viņa pārstāvētā Mitišču "Atlant" komanda ar rezultātu 5:3 (1:0, 3:1, 1:2) izbraukumā uzvarēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" hokejistus.

Ozoliņš šajā mačā uz ledus kopumā pavadīja 16 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā asistēja Aleksejam Mihnovam ceturto vārtu guvumā.

Vēl otrās trešdaļas vidū Mitišču hokejistiem bija četru vārtu pārsvars (4:0), taču tad mājinieki guva trīs vārtus pēc kārtas un prata panākt 4:3. Tomēr, divas minūtes un 43 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām Oļegs Jašins ar precīzu metienu vārtu rāmī realizēja vairākumu un nodrošināja "Atlant" vienības uzvaru.

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās šajā mačā izcēlās Mihnovs un Jašins, bet "Torpedo" komandā trešos vārtus guva bijušais Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājs Mets Elisons.

Šī Mitišču komandai bija jau trešā uzvara pēc kārtas, bet "Torpedo" vienība cieta piekto neveiksmi šī gada astoņos mačos.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Atlant" ar 46 spēles izcīnītiem 58 punktiem atrodas 11.vietā. "Topedo" kontā ir par punktu vairāk un tā atrodas devītajā pozīcijā, tikai par punktu atpaliekot no astotajā vietā esošās Prāgas "Lev" vienības, kuras rindās spēlē arī Mārtiņš Cipulis un Aleksandrs Ņiživijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!