Foto: LETA

Pieredzējušais Sandis Ozoliņš devies uz Kazaņu, lai palīdzētu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" pēdējās divās izbraukuma spēlēs pirms Soču olimpiskajām spēlēm, informē Rīgas vienība.

Pēc gada pirmās mājas spēļu sērijas Ozoliņš palika Rīgā, un uzreiz nedevās ar komandu izbraukumā, jo viņam bija jāveic iepriekš ieplānotas medicīniskas procedūras, kuras nedrīkstēja atlikt. Bija paredzēts, ka viņš nepiedalīsies 22. un 24. janvāra spēlēs Podoļskā un Maskavā, un gadījumā, ja pašsajūta būs apmierinoša, tad Sandis Ozoliņš varētu doties palīgā komandai atlikušajās divās KHL regulārā čempionāta spēlēs pirms Olimpiskās pauzes. Tā arī ir noticis, un 25. janvārī pa dienu rīdzinieku kapteinis pievienosies komandai.

Šajā sezonā Sandis Ozoliņš KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 46 spēlēs, kurās ir guvis 4 vārtus un atdevis 17 rezultatīvas piespēles.

Atgādinām, ka pēdējās divās spēlēs pirms Olimpiādes pret Kazaņas "Ak Bars" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rīdziniekiem no līderiem nevarēs palīdzēt Marcels Hosa, kurš guva savainojumu pēdējā mājas spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!