Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles sākumsastāvā izies Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš.

Balsojumā par Rietumu konferences komandas sākumsastāvu Ozoliņš saņēma 11205 balsis, kas bija visvairāk starp aizsargiem. Tāpat Rietumu konferences pamatsastāvā ar Ozoliņu izies 10356 balsis ieguvušais aizsargs Derons Kvints no Maskavas "Spartak", kā arī Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Iļja Kovaļčuks (18638 balsis), Maskavas CSKA spēlētājs Aleksandrs Radulovs (15510 balsis) un Zagrebas "Medveščak" pārstāvis Džonatans Čīčū (7166 balsis).

Starp vārtsargiem Rietumu konferences balsojumā Rīgas "Dinamo" spēlētājs Mikaels Telkvists palika otrajā vietā (4947), Oskaram Bārtulim no Doņeckas "Donbass" bija piektais lielākais balsu skaists starp aizsargiem (4001), Mārtiņam Karsumam bija ceturtais lielākais balsu skaits starp uzbrucējiem, (5942), bet Miķelis Rēdlihs palika astotajā vietā (3450).

Tikmēr Austrumu konferences sākumsastāvā iekļuva vārtsargs Miko Koskinens no Novosibirskas "Sibirj" (8644), aizsargi Kirils Koļcovs no Ufas "Salavat Julajev" (9294) un Šons Heška no Kazaņas "Ak Bars" (8225), kā arī Magņitogorskas "Metallurg" uzbrucēji Sergejs Mozjakins (14964) un Daniss Zaripovs (12715 ) un Astanas "Baris" spēlētājs Brendons Bočenskis (7892).

Vēl Artūrs Kulda no "Salavat Julajev" ar 8159 balsīm palika trešais starp Austrumu konferences aizsargiem, bet Čeļabinskas "Traktor" latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš tika pie 4571 balss un ieņēma sesto vietu starp Austrumu konferences uzbrucējiem.

Ja kāds spēlētājs savainojuma vai kādu citu iemeslu dēļ nevarēs piedalīties mačā, tad viņa vietu ieņems nākamais visvairāk balsu ieguvušais spēlētājs.

Pārējo maiņu sastāvi tiks noteikti pēc tam, kad noskaidros pirmos pieciniekus. Komandu kapteiņi tiks noteikti atsevišķā balsojumā.

Kā zināms, šīs sezonas KHL Zvaigžņu spēle notiks 11.janvārī Bratislavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!