Foto: F64

Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles balsojuma līderis starp aizsargiem, vēsta līgas mājas lapa.

Dienu pirms balsojuma beigām par Ozoliņu atdotas 9003 balsis, un viņš ir līderis aizsargu "konkurencē". Otrs populārākais ir "Spartak" spēlētājs Derons Kvints - 8340 balsis. Trešais ar 3303 balsīm ir SKA pārstāvis Aleksandrs Jerjomenko.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists varētu kļūt par Rietumu izlases otro vārtsargu. Balsojuma līderis ir Maskavas "Dinamo" vārtu vīrs Aleksandrs Jerjomenko (8174 balsis), bet par Telkvistu nobalsojuši 3906 līdzjutēji.

Uzbrucēju vērtējumā absolūts līderis ir Iļja Kovaļčuks (SKA) - 15 093 balsis. 12 191 balss ir CSKA uzbrucējam Aleksandram Radulovam, bet Džonatans Čīčū ("Medveščak") atpaliek visai pamatīgi - 5618. balsis. Viņu pēdējā balsojuma dienā gan vēl var apsteigt Mārtiņš Karsums (4804 balsis).

Kā zināms, šīs sezonas KHL Zvaigžņu spēle notiks 11.janvārī Bratislavā.

Balsojums notiek KHL Zvaigžņu spēles mājaslapā, kur katrs līdzjutējs var izveidot savu Rietumu un Austrumu konferences komandu sākumsastāvu. Tie spēlētāji, kuri saņems visvairāk balsu, izies sākumsastāvā. Katrs cilvēks var balsot reizi dienā, tomēr katrā balsojumā nedrīkst tikt iekļauti vairāk par diviem viena kluba spēlētājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!